Hogyan lehet eltávolítani egy tanulott nyelvet a Drops-profilodból?

Ha szeretnéd eltávolítani a profilodból egy tanulmányozott nyelvet és annak zászlaját, kérjük, kövesd az alábbi lépéseket:

1. Előrehaladás visszaállítása: Állítsa vissza az eltávolítani kívánt nyelv összes előrehaladását. Ehhez lépj a következő helyre: Profil (bal felső sarok) > Beállítások (jobb felső sarok) > Görgess lefelé, amíg meg nem jelenik az„Összes előrehaladás visszaállítása” opció.

2. Nyelvváltás: Váltsd át az aktuális tanulási nyelvet egy másikra.

3. Az „ ” alkalmazás törlése: A Drops alkalmazás teljes törlése a készülékről.

4. Bejelentkezés: Telepítse újra az alkalmazást, és győződjön meg arról, hogy a megfelelő fiókkal jelentkezik be újra.

A nyelvi jelölő többé nem fog megjelenni a profilodon. Felhívjuk figyelmét, hogy az újbóli bejelentkezés után néhány másodpercbe telhet, mire a nyelv megszűnik.

Frissítve

Hasznos volt ez a cikk?

0/0 szavazó hasznosnak találta ezt

További kérdései vannak? Kérelem beküldése